باز هستیم
0 امتیاز
10,540 بازدید
در نفقه و تمکین توسط (21,150 امتیاز)
سلام

نفقه زن پس از فوت شوهر به چه صورت محاسبه و پرداخت می شود ؟
2 پاسخ
0 امتیاز
توسط (6,000 امتیاز)
با سلام

اگر دین تا حقی به عهده کسی (وارث هم) ثابت شود طبق ماده 198 قانون آئین دادرسی مدنی نفقه هم قابلیت وصول خواهد داشت.

تفقه جزو دیون مرد به زن می باشد و پس از فوت می توان از وراث مطالبه نمود
0 امتیاز
توسط (29,420 امتیاز)
زن فقط تا زمان عده فوت نسبت به نفقه خود می تواند ادعایی داشته باشد و نسبت به نفقه معوقه و گذشته خود نیز چنانچه متوفی اموالی داشته باشد از ماترک او به طرفیت وراث از دادگاه نفقه خود را مطالبه کند .

  

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
0 امتیاز
1 پاسخ 15,364 بازدید
0 امتیاز
2 پاسخ 3,944 بازدید
سوال شده مهر 20, 2018 در نفقه و تمکین توسط kamrani96 (21,150 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ 1,444 بازدید
سوال شده اردیبهشت 30, 2021 در نفقه و تمکین توسط Msm111 (100 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ 7,008 بازدید
سوال شده مهر 20, 2018 در نفقه و تمکین توسط kamrani96 (21,150 امتیاز)
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...