باز هستیم
مشاوره حقوقی
021-91023784
واتساپ
0 امتیاز
1,153 بازدید
در دادگاه و دادسرا توسط (100 امتیاز)
سلام بعلت مشارکت در نگهداری ۲۳۷ گرم شیشه و فاقد هرگونه سو سابقه و متاهل در دادگاه بدوی و ترس از اعدام و عدم اعتراض و تسلیم رای به حبس ابد محکوم شده و ۴ساله زندانه آیا میتوان اکنون بعد از ۲سال از صدور حکم بدوی و ... اعاده دادرسی و یا دو درجه تخفیف و...گرفت ..ایشان متولد۱۳۶۰ هستند .و خانواده اش تحت پوشش بهزیستی..اگه وکیل میتونه اعلام کنه جهت مذاکره و توافق
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (35,460 امتیاز)

سلام 

برای اعاده دادرسی باید شرایط مقرر در ماده ۴۳۶ قانون آیین دادرسی مدنی وجود داشته باشد. اگر یکی از جهات ذیل وجود دارد امکان اعاده دادرسی می باشد.

جهات اعاده دادرسی عبارتند از:

  1.  موضوع حکم، مورد ادعای خواهان نبوده باشد. خواهان از دادگاه تقاضای صدور حکم تخلیه کند و دادگاه علاوه بر صدور حکم تخلیه، حکم به اجرت‎المثل دهد.
  2.  حکم به میزان بیشتر از خواسته صادر شده باشد. مانند اینکه خواسته خواهان ۱۰ میلیون تومان است اما دادگاه بر اساس نظر کار‌شناس حکم به پرداخت ۱۵ میلیون تومان خسارت داده است. این جهت اعاده دادرسی در مواردی قابل تحقق است که خواسته پول رایج ایران، پول خارجی یا مالی کلی باشد (مانند صد تن گندم یا سکه طلا) ارائه حکم مورد درخواست اعاده دادرسی دلیل تحقق این جهت اعاده دادرسی است.
  3.  وجود تضاد در مفاد یک حکم که ناشی از استناد به اصول یا به مواد متضاد باشد. مثلاً دادگاه شرط ضمن عقد را نامشروع دانسته و در عین حال با استناد به ماده ۲۳۷ قانون مدنی، خوانده را ملزم به انجام آن شرط کرده است.
  4.  حکم صادره با حکم دیگری در خصوص‌‌ همان دعوا و اصحاب آن، که قبلاً توسط‌‌ همان دادگاه صادر شده است، متضاد باشد؛ بدون آن‎ که سبب قانونی موجب این مغایرت باشد.
  5.  طرف مقابل درخواست‎کننده اعاده دادرسی حیله و تقلبی به ‎کار برده که در حکم دادگاه موثر بوده است. حیله و تقلب می‌‎تواند مصادیق متعددی داشته باشد. مانند اینکه خواهان کاری کند که شخصی غیر از خوانده به‎عنوان خوانده در دادگاه حاضر شود و برخلاف واقع به صحت ادعاهای خواهان اقرار کند.
  6.  حکم دادگاه مستند به اسنادی بوده که پس از صدور حکم، جعلی بودن آن‌ها ثابت شده باشد. مجعول بودن سند باید به موجب حکم نهایی اثبات شده باشد (ماده ۴۲۹ قانون آیین دادرسی مدنی) باید دانست اگرچه شهادت‎نامه برابر ماده‎ ۱۲۸۵ قانون مدنی سند محسوب نمی‌‎شود اما مشمول بند ۶ است.
  7.  پس از صدور حکم، اسناد و مدارکی به دست می‌‎آید که دلیل حقانیت درخواست‎کننده اعاده دادرسی باشد و ثابت شود اسناد و مدارک یادشده در جریان دادرسی مکتوم بوده و در اختیار متقاضی نبوده است

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
0 امتیاز
1 پاسخ 420 بازدید
سوال شده شهریور 15, 2017 در امور اداری و دولتی توسط حمیدی آدربایجانی
تماس با بیدبرگ
درباره بیدبرگ
قوانین بیدبرگ

.
.
...