در سایر توسط
با سلام و خسته نباشید. يك مخترع چكونه ميتواند بيمه شود
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
ضمن سلام و عرض ارادت خدمت شما مخترع محترم .چون مخترع بودن شغل محسوب نمیشه ولی میتوانید از خدماتی که بنیاد ملی نخبگان در اختیارتون قرار میده برخوردار بشید و برای اطلاع از شرح خدمات بنیاد ملی نخبگان باید به خود بنیاد حضورا مراجعه فرمایید

ضمن اینکه جهت برخورداری از مزایای بیمه های عمر و سرمایه گذاری میتوانید از خدمات بیمه ای 26 شرکت بیمه ای که در سطح کشور فعالیت دارند با نمایندگان شرکتهای مذکور تماس بگیرید