در بیمه بیکاری توسط
با عرض سلام و خسته نباشید خواستم بپرسم که پرداخت بیمه بیکاری در ماه چندم هر ماه پرداخت میگردد .

با تشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

بهترین پاسخ
بیستم تا بیست و هفتم  هرماه شروع پرداخت های مربوط به مستمری بگیران در سازمان تامین اجتماعی و پرداخت مقرری بیمه بیکاری از 10 تا 16 هرماه  براساس حرف اول نام خانوادگی میباشد.لذا با در دست داشتن کارت بانکی و کارت ملی به شعبه بانک مربوطه مراجعه فرمایید