در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
درسال 1384درمسیر مرخصی رفتن دربین راه به همراه 5نفر ازکارگران داخل سواری بودیم-براثربی احتیاطی راننده کامیون نفتکش منحرف به سمت سواری باعث فوت راننده ویک نفر کارگران شده وبنده هم براثر ضربات سختی به مدت یک ماه بیهوش و6ماه روی تخت بستری بودم -وازجانب کادگاه برگه حادثه صادر شده-ولی شرکت مربوطه بخاطر نداشتن بیمه مدنی بدون نام -ویا اینکه درکارگاه چندین مورد صدمه وفوتی داشته وبه احتمالی نفرات این حادثه 5نفر بوده -لیست بیمه مربوط جای خالی این نفرات رانداشته-این حادثه راخارج ازمحدوده کارگاه تلقی نموده تا مسولیت شانه خالی کرده-ودرحال حاضر اثرات وعلایم حادثه شدیدترشده-وقادر به کارنبوده-پرونده درکمسیون پزشکی درجریان است -ولی بیمه-تامیین اجتماعی بخاطر همین که خارج ازمحدوده کار -درصدهای کمتر ازناشی ازکار محسوب میشود-وبعداز11سال نه توانایی کاردارم نه بیمه بااین اوضاع کمتراز66درصد هم باشم هیچ غرامتی نمی دهد-ولی اگر بخاطر ندادن حق وحقوقم ازشرکت مربوطه شکایت کنم...راهنمای فرماید
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام طبق ماده 60 قانون تامین اجتماعی ، حادثه ناشی از کار حادثه ای است که در حین انجام وظیفه و به سبب آن برای بیمه شده اتفاق می افتد .
حین انجام وظیفه تمام اوقاتی است که :
 بیمه شده در کارگاه یا موسسات وابسته یا ساختمان ها و محوطه آن مشغول به کار باشد .
 در اوقات عادی رفت و برگشت بیمه شده بین منزل و کارگاه .
 در اوقات مراجعه به درمانگاه یا بیمارستان بابت معالجات درمانی و توانبخشی .
 در حین اقدام برای نجات سایر بیمه شدگان و مساعدت به آنان .