در بیمه درمان تکمیلی توسط
آیا میشه شخصی بیمه تآمین اجتماعی باشه و بیمه تکمیلی شو به نام یکی دیگه بزنه؟تا اون از بیمه درمانش استفاده بکنه؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام و آرزوی سلامتی .نخیر امکان استفاده وجود ندارد.ولی میوانید دوستتون یا هر شخصی رو که نیاز به بیمه تکمیل درمان داره رو راهنمایی بفرمایید تا از خدمات شرکت کمک رسان ایران(sos)استفاده کنند