در دیه و بیمه خودرو توسط
بیمه شخص ثالث برای خودرو در عربستان الزامی هست یا نه ؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

توجه شما را جلب می کنم به خبر زیر :

بیمه شخص ثالث در عربستان اجباری شد

تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - 23 January 2014

  دولت عربستان سعودی اعلام کرد که سازمان ها و کارخانه های پرخطر باید بیمه شخص ثالث را به اجبار خریداری کنند.

به گزارش سایت تخصصی صنعت بیمه به نقل از عرب نیوز، شورای وزرا در عربستان با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که تمامی سازمان ها و مراکز پرخطر خصوصی و دولتی مانند مراکز خرید، مدارس، هتل ها، کارخانه ها و مراکز تفریحی باید بیمه شخص ثالث را خریداری کنند.

در بیانیه منتشر شده آمده است که تمامی سازمان ها و مراکز شلوغ و پر رفت و آمد دولتی و خصوصی که توسط شرکت ها و یا سازمان های خصوصی اداره می شوند باید با همکاری با بیمه گران تمامی افراد مجموعه خود را بیمه کنند.

این شورا، شورای دفاع داخلی را مسئول اجرای این طرح کرده است. در این بیانیه همچنین تاکید شده است که هیچ یک از سازمان ها و ارگان ها از این طرح مستثنی نمی شوند.

به گفته معاونت ریاست شرکت "مارشال"، این اقدام تاثیر ویژه ای بر رشد بازار بیمه در این کشور می گذارد و پیش بینی می شود که میزان حق بیمه در عربستان به 6.66 میلیارد دلار برسد.

او ادامه داد که این طرح بدون شک رشد بازار بیمه در عربستان را دو برابر می کند چراکه مراکز خرید و مراکز تفریحی نیز در این طرح گنجانده شده اند. این طرح به نفع شهروندان عادی است و آنان می توانند در صورت حادثه و جراحت، خسارت خود را به طور کامل دریافت کنند.

این حکومت پادشاهی چندی پیش نیز بیمه بیکاری را برای تمامی شهروندان خود اجباری کرد. به گفته مقامات ارشد بزرگترین صادرکننده نفت جهان، این برنامه با هدف تقویت امنیت شغلی کارکنان بخش خصوصی و دولتی این کشور انجام شده است. عربستان در تلاش است تا با اجرای این طرح و تحت تاثیر قراردادن بیکاری های درازمدت، افراد بیشتری را به کار ترغیب کند.

در حال حاضر اکثر مقام های بلندپایه این کشور نگرانند که رشد جمعیتی بالا و ابهامات درباره درآمدهای نفتی، نگرانی های را در آینده به وجود بیاورد.

منبع : وب سایت صنعت بیمه