در سایر توسط

با سلام چگونه میتوانم خودم را بیمه بازنشستگی کنم چه مبلغی باید بپردازم؟ آیا راهی وجود دارد که این مبلغ کمتر بشود؟ (مثلا بیمه هنرمندان کمتر پرذاخت می کنند) با تشکر

1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

تعرفه بیمه های تامین اجتماعی برای سال 95 در این مطلب آمده است :

حق بیمه انواع بیمه های تامین اجتماعی در سال 95

توصیه : پیشنهاد ما به شما  دریافت بیمه سلامت رایگان بهمراه خرید یک بیمه عمر و تامین آتیه می باشد.