در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (150 امتیاز)
باسلام لطفا درمورد سود مشارکت در بیمه عمر توضیح فرمائید.
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

سلام ، روز شما بخیر

دربیمه های عمر یک سود تضمینی داریم که طبق آئین نامه 68 شورای عالی بیمه در پنج سال اول 18% در 5 سال دوم 15% و الباقی سال ها 10% می باشد، مازاد بر این سود چون شرکتهای بیمه از محل حق بیمه دریافتی ، سرمایه گذاری های اقتصادی در صنایع ، بورس و.... انجام می دهند ، انتهای هرسال ویاهردو سال یکبار از محل سودهای حاصل شده 85% ان را به حساب بیمه گذاران خویش واریز می نمایند و به اندوخته ریاضی بیمه نامه های عمر خریداری شده تعلق می گیرد.

نکته :در صورتی که شرکتی اعلام نمود 20 یا 22 و یا بیشتر سودکرده است به این معنا است که اگر در5 سال اول باشد سود مشارکت 20% ( سود تضمینی 18% +2% سود مشارکت ) می باشد و الی آخر...

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما