در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام.
مادر بنده بیماری قلبی داره و یه سری داروها رو باید همیشه مصرف کنه. حالا قیمت آزاد این داروها میشه 20 30 هزار تومن هر ماه.
از طرفی بیمه تامین اجتماعی داره که باهاش قیمت داروها میشه 5 6 تومن.
چطوری میشه بدون مراجعه همیشگی به پزشک برای نوشتن نسخه جدید از بیمه برای گرفتن دارو استفاده کرد؟
مثلا یه نسخه همیشگی داشته باشه که هر دفعه لازم نشه پول ویزیت بدیم. چون مقدار پول ویزیت برابر همون پول کسر شده دارو میشه.
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

ضمن آرزوی سلامتی برای ایشان ، از پزشک معالج ایشان بخواهید چند نسخه با تاریخ ماه های آتی نیز برای شما در دفترچه در زمان ویزیت بنویسند تا بتوانید در ماه های آتی از این نسخه ها استفاده نمائید.