در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اگر همسر متوفی که حق بیمه متوفی را دریافت میکرده نیز فوت کند آیا حقوق او را فرزندی که همسرش  از کار افتاده باشد میتواند دریافت کند یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام حقوق مستمری بعد از فوت بیمه شده اصلی به همسر وبعد از همسر به فرزندان در صورت داشتن شرایط اگر دختر باشد ازدواج نکرده باشد یا مطلقه باشد یا مشغول بکار نباشد اگر پسر باشد زیر هیجده سال یا اگر بالای هیجده سال باشد باید از کارافتاده باشد البته کارافتادگی با تایید کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی میباشد در پایان هم بگویم اگر بیمه شده اصلی پدر ومادرش در قید حیات باشند وخودشان مستمری بگیر نباشن میتوانند از این حقوق بهره مند شوند