در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط

باسلام

بنده مبتلا به بیماری ام اس میباشم وازکارافتاده وبیمه ی خدمات درمانی ومدتی است درجایی مشغول به کارسبکی شده ام آیا میتوانم بدون گرفتن دفترچه بیمه > بیمه تامین اجتماعی بشوم؟

1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

بهترین پاسخ
ضمن آرزوی صحت و سلامتی برای جنابعالی اخذ بیمه تامین اجتماعی مستلزم ارسال مشخصات شما در لیست بیمه تامین اجتماعی میباشد و اگر بازنشسته و یا حقوق از کار افتادگی از خدمات درمانی دریافت میکنید امکان بیمه شدن ندارید و لازم به ذکر است گرفتن یا نگرفتن دفترچه تامین اجتماعی تاثیری در حق بیمه شما ندارد  ( در بیمه خویش فرما مبلغی را باید بابت دفترچه درمانی پرداخت نمایید) و اگر شخصا بخواهید بیمه خویش فرما و اختیاری بگیرید بیماری فعلی شما تحت پوشش خدمات درمانی تامین اجتماعی نخواهد بود

لذا اکیدا توصیه میکنم به انجمن حمایت از بیماران ام اس مراجعه و ضمن برخورداری از مشاوره های تخصصی آنان در زمینه درمان از قراردادهای انجمن با تامین اجتماعی باخبر شوید.ضمنا میتوانید به نزدیکترین شعبه تامین اجتماعی قسمت مشاوره مراجعه فرمایید تا بر اساس اسناد و مدارک پزشکی و کاری شما صحیح ترین مشاوره رو در اختیار شما قرار بدهند

همچنین

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید