در سوابق بیمه توسط
ویرایش شده
سلام حدود یکسال و نیم است که درشرکتی خصوصی مشغول به کارم  یکسال اول برایم بیمه رد نشد. اگر بخواهم برای بیمه سال اولم اقدام کنم چه کاری باید انجام دهم؟
1 پاسخ
توسط
با سلام ابتدا با مراجعه به شــعبه مدارک مربوط به اشتغال را ارائه کنید و خواستار احراز سابقه و اشتغال خود در کارگاه مربوطه شوید. در صورتی که از طریق شعبه تامین‌اجتماعی به نتیجه‌ای نرسیدید، به هیئت‌های حل اختلاف وزارت کار مراجعه کنید و به دلیل عدم اجرای ماده ۱۴۸ قانون کار از کارفرما شکایت کنید.