در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط

با سلام

کارشناس محترم لطفا به 2 سوال زیر پاسخ دهید

1- آیا برای پرداخت خسارت آسانسور تائیدیه استاندارد آسانسور نیاز هست ؟

ادمین: سوال دوم (سوالات جدا پرسیده شوند)

3 پاسخ
توسط (4,400 امتیاز)
با سلام

بله آسانسور حتما باید مورد تایید اداره استاندارد باشد و در هنگام پرداخت خسارت نیاز به برگه تایید استاندارد میباشد .

2. شرکت بیمه مسئولیت بیمه گذار در مقابل اشخاص استفاده کننده از اسانسور دا تحت پوشش قرار میدهد

و بیمه گذار نمیتواند از خود ادعا خسارت نماید  . در واقع مقصر حادثه نمیتواد خود خسارت دریافت کند .

نمایندگی صدور و پرداخت خسارت بیمه ملت