در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام آیا کارمندان بازنشسته دولت می توانند به عنوان کارگر در دستگاه  های دولتی مشغول کار شوند ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام گرچه طبق یک اصل کلی، اشتغال بکار کارمندان بازنشسته در واحد  های کارگری بخش خصوصی خالی از اشکال بوده و این اشخاص به اعتبار کاری که انجام می دهند تحت پوشش قانون کار قرار می گیرند اما باید دانست که اشتغال بکار کارکنان بازنشسته دولت در واحد های دولتی به لحاظ ممنوعیت دریافت دو حقوق از صندوق دولت ممنوع بوده و صحت قرارداد کار آنان با توجه به بند ج ماده 9 قانون کار محل تردید می باشد . ضمناً برابر تبصره ماده قانونی مرقوم اصل بر صحت کلیه قرارداد های کار است مگر آنکه بطلان آنها در مراجع ذی صلاح به اثبات برسد.