در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ضمن تشکر سئوال این است که برای ایجاد سابقه برای جوانان به سن 18 رسیده تا زمانی که سرکار بروند خودشان را به مدت چند سال بیمه خویش فرما کنند .آیا این امکان هست /
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام پذیرش متقاضیانی که در تاریخ ثبت تقاضا کمتر از 18سال سن دارند مجاز نبوده لیکن در صورتی که گواهی رشد توسط متقاضی اراعه شود قبول درخواست با رعایت سایر شرایط مقرر بلامانع خواهد بود