در شرکت بیمه توسط
پشتیبان بیمه ما چیست و توضیحی درباره این شرکت ؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

شركت بيمه " ما " با شماره 407563 در تاريخ 04/13/ 1390 به ثبت رسيده است و در تاريخ 1390/04/15تحت شماره 13763/ 90 پروانه فعاليت خود را در انواع بيمه هاي اموال ، اشخاص و مسئوليت از بيمه مركزي ايران دريافت كرده است و از آن تاريخ تا كنون توانسته است با به كارگيري نيروي انساني كارآمد و بهره گيري از كارشناسان متخصص در صنعت بيمه ، به جايگاه خوبي در ميان شركت هاي بيمه دست يابد .

 این شرکت تحت نظر بانک ملت بوده و بنا به پشتیبانی این بانک همیشه تخفیفات مناسبی برای کارکنان بانک ملت و یا صاحبان حساب در بانک ملت در نظر گرفته می شود.

موسسان و سهامداران عمده شركت بيمه " ما " عبارتند از :

  • بانك ملت
  • شرکت تعاونی اعتبار کارکنان بانک ملت
  • شرکت تعاونی مصرف کارکنان بانک ملت
  • شرکت تعاونی خردمندان صابرعصر
  • شرکت گروه توسعه مالی مهرآیندگان
  • شرکت گروه مالی ملت
  • شرکت مدیریت سرمایه آتیه خواهان
  • شركت پالايشگاه نفت جي
  • سایر سهامداران حقیقی و حقوقی