در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

مزایای بیمه عمر بیمه ما چیست
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

یژگی­های بیمه نامه عمر وسرمایه گذاری طرح جامع

 واریزمتفرقه: به منظور تقویت اندوخته سرمایه­ گذاری، بیمه گذار در هر زمانی (چه در زمان تکمیل فرم پیشنهاد و چه در طی مدت بیمه­نامه) می­تواند وجهی را تحت عنوان واریز متفرقه به حساب اندوخته بیمه نامه واریز نماید.
 مدت بيمه نامه: 5 الي 30 سال
 سن بيمه شده در زمان صدور: از بدو تولد تا سن 65 سالگي
 حداکثر سن ارائه پوشش فوت و حادثه : 75 سالگي
 روش پرداخت حق ­بيمه: يكجا، ساليانه، شش ماهه، سه ماهه، ماهانه (فقط برای فروش جمعی)
 حق­ بيمه: حداقل حق بيمه یکجا: 20.000.000 ریال،
 حداقل حق بیمه سالانه: 1.500.000 ريال
 حداقل مبلغ هر قسط: 500.000 ريال
 ضریب افزايش سالانه حق بیمه: 0، %5، %10، %15 و %20 (به انتخاب بيمه گذار)
 ضریب افزايش سالانه سرمايه فوت: 0، %5، %10 و %15 (به انتخاب بيمه گذار)

اطلاعات بیشتر در  :

بیمه عمر بیمه ما چیست