در سوابق بیمه توسط
سلام
من به مدت ۱۶ سال عضو وذارت دفاع بودم،بیمه بودم ولی دفترچه نداشتیم، به هر مرکز درمانی و پزشکی مراجعه میکردیم فاکتور میگرفتیم و امور مالی پولش را پرداخت میکرد،سال ۷۶ بعلت بدهکاری و....بازخرید شدم،حالا که میخوام بیمه ام را منتقل کنم،میگن ما همان مقدار پولی که اونروز از حقوقت کم کردیم الان همون را پرداخت میکنیم،حقوق ماهانه من اون روز ماهی ۶۰ هزار بوده و سهم بیمه من چقدر میشده؟؟؟ الان سوالم اینه که آیا راهی وجود داره که ۱۶ سال بیمه منتقل بشه؟ آیا این انصافه که بخواهند پول ۳۰ سال پیش را حالا پرداخت کنند؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چگونه ممکن است شما 16سال در یک سازمان دولتی کار کرده باشید وبیمه نداشته باشید لیکن اگر چنین است اسناد ومدارک دال بر اشتغال خود را طی 16سال جمع آوری کنید واز طریق دیوان عدالت اداری پیگیر شوید