در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
سلام آیا عوارض زایمان طبیعى كه باعث طولانى شدن و بسترى شدن مادر بدنبال زایمان طبیعى می گردد مشمول تسهیلات زایمان طبیعى مى گردد؟​
1 پاسخ
توسط
با سلام بله. عوارض زایمان طبیعی صرفا در قالب پرونده زایمان طبیعی با اعتبار این طرح تحول نظام سلامت پوشش داده می شود. یعنی درمان عوارض در بستری های بعدی مشمول این طرح تحول نظام سلامت نیست.​