در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
سلام ایا بیمارستان میتواند بیمار را در ضمن بستری  برای  تهیه دارو و تجهیزات پزشكی به خارج از بیمارستان هدایت نماید ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام خیر ، بیمارستان های مشمول طرح مكلفند كلیه دارو و تجهیزات پزشكی  مورد نیاز بیماران را راسا در همان بیمارستان ارائه نمایند .

پرداخت هیچ وجهی در خارج از صندوق بیمارستان برای تهیه دارو و تجهیزات پزشكی  مورد نیاز بیماران حتی برای شركتهایی كه دارو و تجهیزات پزشكی را در محیط بیمارستان ارائه مینمایند مجاز نمیباشد