در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
به نام خدا

با سلام آیا بیماران دارای بیمه تكمیلی نیز امكان استفاده از مزایای این طرح تحول نظام سلامت را دارند ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام بلی  با توجه به اینكه تعهد  بیمه های تكمیلی بر اساس سرانه دریافتی انها می باشد تبعا بایستی تعهدات خود را ایفا نمایند .

بنابر این بیمارانی كه خدمات مورد پوشش این طرح تحول نظام سلامت با تعهدات بیمه تكمیلی شان هم پوشانی دارد بایستی از خدمات ببمه تكمیلی خود استفاده نمایند و فقط برای خدماتی كه توسط بیمه تكمیلی شان پوشش داده نمی شود از حمایت های این طرح تحول نظام سلامت استفاده نمایند.

البته بیمارانی كه ابتدا از مزایای این طرح تحول نظام سلامت استفاده نمایند قادر به استفاده از مزایای بیمه تكمیلی شان نخواهند بود .