در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام بنده به مدت 4سال در یک شرکت کار میکردم که بیمه نبودم که در سال آخر شرکت جابه جا و اسمش را عوض کرد و مارا بیمه کرد ولی حقوق را بسیار کم کرده میخواهم از شرکت بیرون بیام و به دنبال شغل جدید هستم چپور بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد الان 9ماه است که بیمه هستم لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
اگر خودتان از ادامه کار انصراف بذهید بیمه بیکاری به شما تعلق نمیگیره و از بابت حق بیمه چهار سال گذشته با در دست داشتن مدارکی که نسان دهد شما کار کردید به شغبه تامین اجتماعی مربوطه بازرسی مراجعه و درخواست کتبی بذیذ تا رسیدگی کنند