در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام

آیا چنانچه پس از ثبت درخواست بازنشستگی و قبل از صدور حکم اگر همچنان نام متقاضی در لیست بیمه ای ثبت و ارسال گردد و حق بیمه بپردازد این دوران در سوابق او لحاظ میگردد یا خیر و اصولا پرداخت حق بیمه پس از درخواست بازنشستگی کار صحیحی هست یاخیر؟

سپاسگزارم.

ارادتمند شعبانعلی رییسی
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام موقعی که هنوز حکم بازنشستگی ابلاغ نشده ویا اگر ابلاغ شده لیست بیمه ارسال شود خودبخود از شمول برقراری مستمری خارج میشود ولیستهای ارسالی جزئ سوابق بیمه لحاظ میشود ومجددا میبایست درخواست برقراری مستمری نمایید وحکم قبلی ابطال شده ....ایمانی