در بیمه بیکاری توسط
ازتاریخ ا/94/9مراحل تشکیل پرونده ورسیدگی وصدور رای و تقدیم به اداره رفاه انجام دادام وتابحال حقوقی واریز نشده.هزینه ایاب ودهاب وپیگیری برایم مقدورنیست .خواهشمندم راهنمای نمایید.ممنون ازلطفتان
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)
حدود دو ماه طول میکشه تا پرداخت انجام بشه... اگرچه وقتی پرداخت انجام بشه، از زمان آغاز بیکاری پرداخت هست.

برای اطمینان از اینکه پرونده تون برای بیمه بیکاری تایید شده، به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کنید