در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام و وقت بخیر
در صورتی که کارفرما نتواند ظرف سه روز حادثه را به تامین اجتماعی اعلام کند چه پیامدها و تبعاتی خواهد داشت؟ و چاره کار چیست؟

 ماده 111 قانون تامین اجتماعی در این خصوص که حداقل بیمه را پرداخت میکرده اعمال نمیشه؟ تا حداقل حقوق کامل یک ماه را بگیره؟
1 پاسخ
توسط
سلام این امر بیشتر دامن گیر حادثه دیده خواهد بود وارایه خدمات را به وی دچار وقفه و مشکل میکند.

در ضمن در زمینه ماده 111 خیر برای این افراد ماده 111 اجرا نمی شود. کمتر از 20 سال سابقه ماده مذکور اجرا نمی شود.