در دیه و بیمه خودرو توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام در تصادفی راننده اتومبیل مقصرگواهینامه نداشت اما فردی که گواهینامه نداشت خود را به عنوان راننده معرفی نمود و بیمه ایران خسارت را به زیان دیده پرداخت . اگر راننده بدون گواهنامه خود را معرفی می کرد آیا بیمه خسارت را نمی پرداخت و مقصر خود باید خسارت را می داد ؟ و اگر خسارت پرداختی را به بیمه بدهکاریم باید مبلغ را به حساب همان شعبه که خسارت را دریافت کردیم بپردازیم یا به حساب بیمه ایران مرکزی (خزانه داری کل یا ...) و آیا سود یا تورم این چند سال که خسارت دریافت شده که می خواهیم بپردازیم را هم باید به حساب شعبه دریافت خسارت پرداخت یا به حساب بیمه ایران مرکزی باید بپردازیم و آیا اگر به همان شعبه بپردازیم و اگر به همان شعبه باید بپردازیم آنها اصل مبلغ خسارت و سود یا تورم آن را چه می کنند آیا به بیمه ایران مرکزی ( خزانه داری کل یا ... ) باید برگردانند .لطفا کامل توضیح بدهید.
1 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)

بهترین پاسخ
سلام
قبل از شکایت بیمه ایران میتوانید مبلغ را به یکی از حسابهای بیمه ایران واریز نمایید و فیش آن را نزد خود نگاه دارید.بدون هر اقدام دیگر .درصورتی که بیمه ایران(قبل از اقدام قضایی) مبلغ را از شما مطالبه نمود فیش را ارائه نمایید.
درصورت شکایت بیمه ایران .سعی نمایید قبل از اینکه جلسه دادرسی برقرار گردد حتما با بیمه ایران توافق نمایید .چراکه درغیر اینصورت کلیه خسارات دادرسی از جمله حق الوکاله و غیره نیز برعهده شما خواهد بود.
محمد امانی کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه .مشاوره