قبل در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (30,350 امتیاز)
کارفرما به جای کل ماه، می خواد نصف ماه را برایم بیمه رد کند.  شرایط بیمه 15 روزه تامین اجتماعی چیست ؟
1 پاسخ
قبل توسط (148,210 امتیاز)
امکان بیمه کمتر از ۱ ماه و به تعداد ۱ تا ۳۱ روز در ماه نیز وجود دارد.

تعداد روز بیمه با توجه به کارکرد شما به دست می آید. برای بیمه ۱۵ روز می بایست، نصف حداقل حقوق وزارت کار به شما پرداخت شود، همچنین حق اولاد، بن، حق تاهل هم به میزان نصف تعلق می گیرد.

توجه داشته باشید که در صورت بیمه ۱۵ روزه، به شما بیمه بیکاری بعد از اخراج تعلق نمی گیرد، چون برای بیمه بیکاری می بایست سابقه کامل در کارگاه داشته باشید.