در بیمه بیکاری توسط
باسلام من در یک شرکت بزرگ کار میکنم و مدتی  به دلیل مشکلات خانوادگی از مرخصی بدون حقوق استفاده میکردم و الان 2 ماه است که بدلیل بیماری از مرخصی استعلاجی استفاده میکنم و بعد از پایان دوران نقاهت قصد دارم تا از محل کارم بیرون بیایم چون کارکردن در آن شرایط برایم سخت میشود آیا بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد.
متشکرم
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

شما می توانید با گرفتن نامه عدم نیاز از کارفرما برای دریافت بیمه بیکاری به ادارات کار مراجعه فرمایید.