قبل توسط (137,690 امتیاز)

بهترین پاسخ
خرید کالاها، اقلام مصرفی، تجهیزات و ماشین آلات که منحصرا خرید یا فروش باشد مشمول حق بیمه نمی شود.

جهت دریافت مفاصا حساب ماده 38 قراردادهای خرید و فروش، اصل گواهی واگذارنده کار مبنی بر اعلام اطلاعات پیمان مورد نیاز است. صورتحساب یا فاکتور باید حاوی اطلاعات کالا یا خدمات مورد معامله، ارزش ریالی آن ها، نحوه فروش(نقدی یا غیر نقدی)، مشخصات هویتی کامل فروشنده و خریدار، نشانی و نوع فعالیت، امضا و مهر صادره، کد اقتصادی یا شناسه ملی، تخصیص مالیات بر ارزش افزوده باشد.

اگر فاکتوری فاقد ماهیت سفارش ساخت باشد و صرفا خرید بدون کار اضافی باشد، بازرسان سازمان باید با دریافت مدارک مثبته و تکمیلی، اقدامات لازم را در خصوص صورتحساب مذکور انجام می دهند.