قبل توسط (29,440 امتیاز)

بهترین پاسخ

 مدارک لازم برای ثبت نام هنرمندان و نویسندگان شامل مدارک هویتی(شناسنامه و کارت ملی) و معرفی نامه معتبر از صندوق اعتباری هنر می باشد.

 حداکثر سن پذیرش متقاضیان 50 سال می باشد. در صورت بالا بودن سن بیش از 50 سال در تاریخ تقاضا، متقاضی می بایست معادل مازاد سنی دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی باشد.

نرخ حق بیمه توافقی هنرمندان ۱۰٪ حقوق می باشد.

مهلت پرداخت حق بیمه هنرمندان، حداکثر تا آخرین روز ماه بعد است.

به بیمه هنرمندان، از آنجا که فاقد رابطه مزد بگیری با کارگزار ذیربط بوده و مشمول قانون کار نمی باشد، بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد.