قبل توسط (143,570 امتیاز)

بهترین پاسخ
در تامین اجتماعی، هیچ فرم برای درخواست ردیف پیمان تامین اجتماعی وجود ندارد.

وقتی قراردادی بین کارفرما و پیمانکار منعقد می گردد، کارفرما (واگذارنده کار) می بایست یک معرفی نامه به پیمانکار ارائه کند و طی آن پیمانکار را به شعبه تامین اجتماعی معرفی کند. سپس پیمانکار با مراجعه به تامین اجتماعی با در دست داشتن معرفی نامه کارفرما نسبت به درخواست ردیف پیمان برای قرارداد اقدام می کند تا ردیف پیمان در تامین اجتماعی ایجاد شود.

سپس پیمانکار می تواند روی ردیف پیمان لیست بیمه رد کند.