در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا نیازی هست بیمه عمر را برای  فرزندان هم خریداری کرد وقتی خودم بیمه عمر دارم؟
1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
با سلام و احترام ضمن تبريك به انتخاب هوشمندانه شما و آينده نگري بايد عرض كنم بهترين پيشنهاد از طرف كارشناسان همين ميباشد كه ابتدا سرپرست خانواده براي اطمينان خاطر باقي اعضا خود را بيمه نمايد و پس از آن مادر خانواده براي تامين بيشتر در آينده و سپس فرزندان براي داشتن يك پس انداز مطمئن تا در آينده بتوانيم نيازهاي مادي آنان را مانند ادامه تحصيل و خريد مسكن و خودرو و سرمايه آغاز به كار را راحت تر تامين نماييم. در بيمه هاي عمر كودكان و نوجوانان بيشترين تمركز بر روي بخش سرمايه گزاري بيمه نامه ميباشد و پوشش هاي بيمه اي به دليل ريسك كمتر و سن پايين سبك تر داده ميشود. پايدار باشيد.