در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من می خواهم بیمه نامه عمر بخرم اما نگران این موضوع هستم که اگر شرکت بیمه ورشکشته شود سرمایه من چه می شود.

ضمانت اجرایی این بیمه نامه ها چیست؟
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز با تبریک به انتخاب هوشمندانه ی شما

خوشبختانه بیمه نامه های عمر از سمت بیمه مرکزی و دولت حمایت میشن و این یعنی در صورتی که شرکت بیمه ای که شما از اون بیمه عمر رو تهیه کردین با مشکلی مواجه بشه بیمه مرکزی ادامه روند بیمه عمر شما رو طی میکنه و در انتهای قرارداد مبلغ سرمایه گذاری رو به شما پرداخت میکنه.

نگران نباشین و یکی از بهترین انتخاب ها رو انجام بدین.smiley