دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (28,800 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط
برای استعلام برخورداری از حمایت های درمانی تامین اجتماعی، استعلام گرفتم که گفت عدم برخورداری از حمایت درمانی و از حمایت درمانی برخوردار نیستم. چرا ؟
1 پاسخ
قبل توسط (137,690 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ
در صورتی که کارگر هستی، بیمه شما رد نشده است یا اینکه کارفرما لیست بیمه را رد کرده است ولی هنوز پرداخت نکرده است. برای برخورداری از حمایت های درمانی تامین اجتماعی،‌ با کارفرمای خود پیگیری داشته باشید.

ارائه خدمات درمانی و استحقاق برخورداری از حمایتهای درمانی منوط به وجود رابطه بیمه ای فعال با سازمان از قبیل ارسال لیست پرداخت حق بیمه ،دریافت تعهدات قانونی بلند مدت (بازنشستگی ،ازکارافتادگی کلی و مستمری بازماندگان) و همچنین دریافت تعهدات کوتاه مدت (مقرری بیکاری ، غرامت دستمزد ایام بیماری ، بارداری و ...)می باشد. لذا در صورت عدم احراز شرایط در خصوص هر یک از موارد فوق الذکر (بر حسب مورد)امکان برخورداری از مزایای قانونی میسر نخواهد بود.

در صورت اطمینان از عدم استحقاق درمان بیمه شده، به کارگزاری / شعبه بیمه ای مربوطه مراجعه نماید.

در صورتی که فرد فیش حق بیمه را پرداخت کرده باشد، اما استحقاق درمان شخص فعال نباشد، با پرینت بانک و یا فیش پرداختی به شعبه خود مراجعه نماید.

مشکل عدم برخورداری از استحقاق درمان بیمه پردازان انفرادی (بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد، بیمه اختیاری و...) علیرغم پرداخت حق بیمه در ماه مزبور و مهلت مقرر، به دلیل اشکال در درج وصول حق بیمه و تاخیر در انجام فرآیند ارسال و تایید وصول حق بیمه توسط بانک عامل میباشد و ارتباطی به نامنویسی بیمه شده و عملکرد سیسمتم استحقاق درمان ندارد.

یمه پردازان انفرادی با انواع سابقه مشاغل آزاد، اختیاری، کارگران ساختمانی، رانندگان و ...، لغایت 72 ساعت بعد از آخرین پرداخت حق بیمه دارای اعتبر استحقاق درمان بوده و وفق مقبرات و ضوابط میتوانند از خدمات درمانی بهره مند گردند. لذا در حال حاضر مشکلی جهت تداوم ارائه خدمات درمانی به این افراد در صورت پرداخت حق بیمه وجود ندارد. ضمنا تداوم برقراری استحقاق درمان در ماه های آتی، منوط به داشتن رابطه بیمه ای فعال (پرداخت حق بیمه) با سازمان تامین اجتماعی خواهد بود.