دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (28,680 امتیاز)
کارگر کنتراتی چیست ؟ نحوه قرارداد و بیمه چگونه است ؟
1 پاسخ
قبل توسط (136,290 امتیاز)
کنترات از کلمه انگلیسی contract به معنی پیمان (پیمانکار) گرفته شده است. در واقع کارگر کنتراتی، کارگری است که به صورت معین و مشخص برای انجام کاری استخدام می شود. به عنوان مثال برای ساخت انبارک در حیاط کارگر کنتراتی قیمت مشخص را اعلام می کند و با قبول کارفرما نسبت به انجام آن اقدام می کند.

بهتر است قراردادی بین کارفرما و کارگر کنتراتی در حد دست نوشته ایجاد شود که حد و حدود کار مشخص باشد.

همچنین قرارداد پیمانکاری تک نفره که شخص به تنهایی کار مشخص را انجام می دهد از شمول بیمه تامین اجتماعی خارج است و نیاز به بیمه کردن کارگر نیست. ولی بهتر است بیمه مسيولیت تهیه شود.