دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ
متن اعتراض به رای هیات بدوی تامین اجتماعی با توجه به نوع ابلاغیه تنظیم می شود. اینکه رای هیات در مورد حق بیمه پیمانکاری، بازرسی بیمه، یا لیست بیمه و موارد دیگر باشد متفاوت است. در زیر یک نمونه متن اعتراض به رای هیات بدوی آورده شده است:

شعبه محترم تامین اجتماعی

با سلام و احترام

پیرو رای هیات بدوی به شماره .... مورخ ... به اطلاع می رساند با توجه به موارد زیر، اعتراض خود را به رای این هیات اعلام می دارم.

سپس با توجه به نوع رای،‌ نسبت به اعلام دلایل خود اقدام کنید.