دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ

برای درخواست مرخصی استعلاجی، ابتدا به سامانه درخواست ثبت مرخصی استعلاجی تامین اجتماعی به آدرس https://eservices.tamin.ir مراجعه کنید.

سپس از منوی بیمه شدگان، گزینه حمایت های کوتاه مدت و پس از آن درخواست غرامت دستمزد بیماری را انتخاب کنید.

sick-leave1
درخواست مرخصی استعلاجی در سایت تامین اجتماعی

در صفحه جدید، شماره بیمه،‌ نام و نام خانوادگی، شماره حساب بانکی، شماره موبایل را وارد کنید. سپس، مشخصات درخواست استراحت پزشکی ( تاریخ شروع استراحت،‌ تاریخ پایان استراحت، نام پزشک معالج و کد نظام پزشکی پزشک معالج خود را وارد کنید

sick-leave2
فرم مرخصی استعلاجی

درصورتیکه دارای مدارک پزشکی مرتبط با بیماری می‏ باشید، در قسمت افزودن تصویر جدید، علاوه بر نسخه پزشک، مدارک درمانی مرتبط را نیز بارگذاری نموده و با انتخاب کلید ثبت درخواست، درخواست خود را ثبت نمایید.

همچنین می توانید متن نامه درخواست مرخصی استعلاجی به شرح زیر ثبت نمایید:

شعبه محترم تامین اجتماعی

موضوع : درخواست مرخصی استعلاجی

با سلام و احترام

بدینوسیله پیرو گواهی استراحت پزشکی پیوست، به اطلاع می رساند  اینجانب ...... با توجه به بیماری .... از تاریخ ... لغایت .... درخواست کمک هزینه ایام بیماری را دارم.

پیشاپیش از مساعدت و حسن اعتماد جنابعالی کمال تشکر را دارم.

با احترام

sick-leave3
درخواست مرخصی استعلاجی

جهت مشاهده وضعیت درخواست می‏توانید در صفحه اصلی با مراجعه به منوی تامین اجتماعی من و انتخاب گزینه درخواست‏های ثبت شده، وضعیت درخواست خود را مشاهده نمایید.

sick-leave4
مشاهده وضعیت مرخصی استعلاجی