دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ

نمونه متن نامه اخطار بدلیل عدم رعایت موازین انضباط

جناب آقای ……………… به شماره کارمندی …………… موضوع:  اخطار بدلیل عدم رعایت موازین انضباط با توجه به رفتار ناشایست و خلاف مقررات  در محیط کار، بدینوسیله به شما اخطار می گردد که در رعایت  نظم و رفتار مناسب و شایسته سازمانی جدیت بیشتری از خود نشان دهید. بدیهی است در صورت عدم تغییر رویه و عملکردتان تصمیمات انضباطی شدیدتری در مورد شما اتخاذ خواهد شد.

نمونه نامه در خصوص غیبت و عدم حضور

جناب آقای ……………….. مدیر محترم شرکت ………………… باسلام با احترام، با توجه به گزارش انتظامات سازمان آقای ……………….در  روز            مورخ                 بدون اخذ مرخصی در اداره حضور نیافته است. مراتب جهت استحضار صدور اوامر مقتضی  تقدیم می گردد. با تشکر امور اداری