قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ
((قرارداد كار دانشجويي))

اين قرارداد في مابين ……………………….كه منبعد طرف اول قرار داد ( متعهد له/کارفرما... ) ناميده مي شود از يك طرف وخانم/آقاي....................................... دانشجوي دانشگاه …………........................ كه منبعد طرف دوم قرارداد ( متعهد) ناميده مي شود از طرفي ديگر به شرح ذيل منعقد ميگردد.

ماده1  موضوع قرارداد: ارائه و استفاده از ……………………..  مي باشد

ماده 2 مدت قرارداد :مدت اين قرارداد از تاريخ................لغايت....................مي باشد.و طرف دوم موظف است در هر ماه60. ساعت در خدمت مديریت انجام وظيفه نمايد.

ماده 3مبلغ قرارداد: -حق الزحمه طرف دوم پس از تهيه گزارش انجام كار از طرف واحد مربوطه مركز در ازاءهر ساعت...............ريال محاسبه و قابل پرداخت است.

ماده 4: اين قرارداد هيچ گونه تعهدي، اعم از  استخدام و حق بيمه در قبال دانشجو ايجاد نمي نمايد  ودر هر زمان متعهد له/کارفرما... مي تواند به علت رفع نياز و يا عدم رضايت و يا ساير موارد بدون اطلاع قبلي قرارداد را يك طرفه فسخ  و به كار دانشجو خاتمه دهد.

ماده 5: طرف دوم قرارداد متعهد به رعايت اخلاق و شئون اسلامي و ضوابط و مقررات آموزشي متعهد له/کارفرما... مي باشند

ماده6 :  در صورت عدم اجراي به موقع تعهدات مندرج در اين قرارداد ، توسط طرف دوم با شرايط مقرر ، چنانچه خسارتي در اثر قصور و بي انضباطي متوجه متعهد له گردد متعهد له مي تواند هزينه ها و ضرر و زيان ناشي از عدم ايفاد تعهدات مشاراليه ( متهد ) را با صلاحديد خود محاسبه و از مطالباتش كسر نمايد .

ماده 7 : در پايان كار و مدت عقد ، قرارداد خود به خود خاتمه مي يابد و تمديد آن منوط به رضايت طرف اول (متعهد له ) مي باشد

ماده 8 : هيچگونه تسهيلات رفاهي و كمك هاي جانبي از قبيل بها برگ ، كالا برگ ، پاداش ، مرخصي ، اضافه كاري و غيره ... عليه طرف اول قرارداد ايجاد نخواهد شد .

ماده 9:  طرف دوم قرارداد « متعهد» مسؤول حفظ و نگهداري وسايل و اموال در اختيار خود مي باشد و در صورت ايجاد خسارت متعهد له/کارفرما... مي تواند با تشخيص خود من جمله از محل قرارداد خسارت مربوطه را جبران نمايد .

ماده 10 : چنانچه اگر محرز و كاشف بعمل آيد كه طرف دوم قرارداد در يكي از نهادها ، ارگانها ، وزارتخانه ها ، يا ساير دواير دولتي اشتغال و در اين خصوص حقوقي دريافت مي نمايد نامبرده مكلف به استرداد كليه وجوه دريافتي و نيز برابر مقررات با وي رفتار خواهد شد .

ماده 11: طرف اول قرارداد مختار است تا پايان مدت قرارداد با اعلام قبلي ( كتبي ) تا سقف 25% ميزان موضوع قرارداد را كسر و يا اضافه نمايد در اين صورت مبلغ قرارداد نيز با نرخ متناسب با همين قرارداد تعديل خواهد شد

ماده12 : در كليه مواردي كه در اين قرارداد پيش بيني و لحاظ نگرديده است اصول كلي حقوقي حاكم بر عقد معتبر و لازم الاجراء خواهد بود

ماده13:  قرارداد فوق ماده 10 قانون مدني منعقد گرديده است و طرفين قرارداد متعهد و ملزم به اجراي كليه مفاد قرارداد مي باشند و شروط ضمن العقد براي طرفين لازم الاجراء مي باشد .

ماده 14: كليه كسورات قانوني و عوارض متعلقه به اين قرارداد بر عهده طرف دوم مي باشد

ماده 15:

 اين قرارداد در15ماده و 4 نسخه  متحدالمتن تهيه و تنظيم و به امضاء و مهر طرفين رسيده و مبادله نيز گرديده است . هريك از دو نسخه داراي اعتبار و حكم واحد مي باشد .

........................................... (متعهد له/کارفرما...  )

............................................دانشجو( متعهد)

...........................................مدير امور اداری