قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (28,560 امتیاز)
نحوه اثبات ساعت کاری کارگر برای دریافت اضافه کاری چگونه است ؟
1 پاسخ
قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ
در صورتی که شرکت نرم افزار حضور و غیاب دارد امکان اثبات ساعت کاری کارگر از آن طریق وجود دارد.

اگر دسترسی به خروجی نرم افزار حضور غیاب ندارید، با طرح شکایت در اداره کار به همراه مستندات (شهادت شهود و همکاران، استشهادیه از محل کار ، دوربین مدار بسته) نسبت به درخواست اضافه کاری و دیگر حق و حقوق پرداخت نشده اقدام کنید.