دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,410 امتیاز)
تایم استراحت در قانون کار به چه صورت است. آیا استراحت در زمان کار جزء ساعت کاری محسوب می شود ؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,810 امتیاز)
بر اساس ماده ۵۱ قانون کار ساعات کاری،‌ مدت زمانی است که کارگر نیرو یا وقت خود را به منظور انجام کار در اختیار کارفرما قرار می دهد. با توجه به تعریف قانون کار در مورد ساعت کاری می توان اینطور نتیجه گفت که تایم استراحت در زمان کار به عنوان ساعت کاری در نظر گرفته نمی شود. هرچند برخی از شرکت ها و کارگاه ها باتوجه به عرف خود و به منظور افزایش بازدهی، زمانی را به عنوان ساعت استراحت کارکنان درنظر می گیرند.