قبل توسط (133,610 امتیاز)

برای افزایش سابقه بیمه راه های زیر وجود دارد:

  1. اضافه کردن دوران سربازی به سابقه بیمه
  2. در صورتی که جایی کار می کردید که شما را بیمه نکرده است، می توانید با شکایت در اداره کار از کارفرما و تایید اداره کار، سابقه فوق با سابقه بیمه شما اضافه شود. توجه داشته باشید که در این حالت کارفرما می بایست حق بیمه به علاوه جریمه عدم پرداخت آن را به سازمان تامین اجتماعی برای مدتی که شما را بیمه نکرده است، پرداخت کند. تا سابقه بیمه شما افزایش پیدا کند
  3. در صورتی که هدف شما افزایش سابقه بیمه از الان به بعد است‌، می توانید از بیمه اختیاری و مشاغل آزاد استفاده کنید.