در بیمه درمان تکمیلی توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
در عمل لیزر چشم با چه نمره‌ای تحت پوشش بیمه قرار میگیرد
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام و درود
بطور کلی لیزیک یا لازیک چشم در قانون بیمه باید از قانون "جمع قدر مطلق دوچشم بعلاوه نصف آسیتماک برابر یا بیشتر از سه تبعیت کند" اگر این قانون شامل حال شما بشود بیمه درمان تکمیلی هزینه آن را تا سقف تعهداتش پرداخت میکند
لازم به ذکر است تامین احتماعی یا بیمه خدمات درمانی آموزش پرورشی ها هیچ هزینه ای بابت این اعمال پرداخت نمیکند

هزینه لیزک دو چشم بطور میانگین در بیمارستانهای تهران بین دو مییون تا 4میلیون است
و هزینه لازیک حدود پنج میلیون
شما باید ابتدا از کارگزینی یا مسول رفاهی ادارتان میزان سقف پوشش را جویا شوید

برای اطلاعات بیشتر می تونید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

برای عمل لنز داخل چشمی با بیمه طلایی در بیمارستان نور تهران چه مقدار هزینه می شود