قبل توسط (133,890 امتیاز)
برای عنوان شغلی حسابدار در لیست بیمه، عناوین مختلفی استفاده شده است. کد عنوان شغلی حسابدار در لیست بیمه: 007005 می باشد.

استفاده از عناوین دیگر مانند مسئول حسابداری در لیست بیمه با کد 027094 بیشتر مربوط به کارگاه هایی که طرح طبقه بندی مشاغل دارند و برای کارگاه های عمومی همان عنوان حسابدار با کد 007005 کفایت می کند.

مورد دیگر که در انتخاب عنوان شغلی مهم است بحث سختی کار است که شغل حسابدار کلا مشمول سختی کار نمی شود.