قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ
قانون کار در مورد نگهبان شب به موضوعات مختلفی پرداخته است. برای نگهبان شب علاوه بر حقوق و دستمزد وزارت کار،  فوق العاده شب کاری،‌  اضافه کاری، جمعه کاری،  نیز به نسبت کارکرد تعلق می گیرد.

بابت شبکاری باید به تعداد ساعات کار در شب از ساعت 22 تا 6 صبح، 35٪ حق شبکاری اضافه شود.

برای اضافه کاری، برای هر ساعت می بایست 40 درصد به حقوق اضافه شود .