قبل در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (24,280 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط
شرایط و مدارک مورد نیاز برای استراحت پزشکی تامین اجتماعی چیست ؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

مدارک مورد نیاز دریافت حقوق استراحت پزشکی

  • اصل گواهی صادر شده از پزشک معالج جهت استراحت پزشکی
  • تکمیل فرم معرفی به کار از طرف کارفرما یا استعلام وضعیت
  • برگه تایید گواهی استراحت پزشکی به دست پزشک سازمان تامین اجتماعی

همچنین اطلاعات لازم برای گواهی استراحت پزشکی به منظور دریافت حقوق مرخصی استعلاجی عبارتند از:

  •  نام و عنوان بیماری
  • مدت زمان بیماری و شدت آن بر اساس نیاز یا عدم نیاز به بستری
  •  اطلاعات هویتی و کاری فرد متقاضی

شرایط مورد نیاز دریافت حقوق استراحت پزشکی ( غرامت دستمزد ایام بیماری

  • بیمه شده بر اساس گواهی پزشک معالج نیاز به استراحت داشته باشد .
  • بیمه شده در ایام بیماری بازخرید ، اخراج و ترک کار ننموده باشد .
  • بیمه شده دستمزد ایام بیماری را از کرفرما دریافت ننموده باشد .
  • بیمه شده از کار افتاده کلی نباشد .
  • بیمه شده در تاریخ شروع بیماری اشتغال به کار داشته یا در مرخصی استحقاقی باشد .

تذکر : بیمه شدگان اجباری و مشمولین قانون بیمه اجباری کارگران ساختمانی که استراحت پزشکی آنان به دلیل حوادث ناشی از کار باشد مشمول دریافت غرامت ایام بیمام بیماری می باشند .