دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (133,890 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
برای تماس تلفنی با بازرسی وزارت کار، نیاز است توجه داشته باشید که مشکل شما چیست؟

در صورتی که کارفرما شما را بیمه نکرده است و  می خواهید برای بازرسی بیمه درخواست دهید، می توانید از طریق سامانه تامین اجتماعی به آدرس https://eservices.tamin.ir/ درخواست بازرسی خود را ثبت کنید.

در سایر موارد (بیمه بیکاری، بازرسی کار، سختی کار، ) می توانید با شماره تلفن 66580031 الی 9 تماس بگیرید. این شماره مربوط به شماره تلفن بازرسی وزارت کار می باشد و شما را راهنمایی می کنند.

همچنین در صورتی که تماس با شماره تلفن وزارت کار برای شما رضایت بخش نبود، یا نیاز به راهنمایی بیشتر داشتید می توانید با بیدبرگ به شماره 02192023784 تماس بگیرید.