دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (24,440 امتیاز)
دوباره دسته بندی کردن قبل توسط
در زمینه موارد مرتبط با قانون کار و روابط کارگر و کارفرما سوالاتی دارم. برای پرسیدن سوال از کارشناس اداره کار با تلفن گویای وزارت کار تماس گرفتم. میخواستم از یک مشاور متخصص در این زمینه سوالامو بپرسم. شماره مشاوره تلفنی اداره رو میخواستم.
1 پاسخ
قبل توسط (39,810 امتیاز)

بهترین پاسخ

تلفن گویای وزارت کار 02164491 یا 9 - 02166580031 است. در صورتی که در زمینه اداره کار نیاز به مشاوره تلفنی از کارشناس اداره کار دارید، می تونید از مشاوره تلفنی بیدبرگ هم استفاده کنید.

بیدبرگ در زمینه های مختلف امور اداره کار خدمات ارايه می کند. ازجمله:

  • اختلافات کارگری و کارفرمایی
  • تنظیم و انعقاد قراردادهای کار ، فرم های تسویه حساب معتبر ،فیش حقوقی و...
  • تنظیم و تصویب آیین نامه انضباط کار
  • تجزیه و تحلیل حوادث ناشی از کار
  • مشاوره در زمینه امور هیات تشخیص و حل اختلاف اداره کارو دفاع از حقوق کارفرما
  • تنظیم لیست حقوق و دستمزد پرسنل-اعلام ورود و خروجها-پیگیری بازرسیها
  • شرکت در جلسات هیات بدوی و تجدید نظر مطالبات بیمه سازمان تامین اجتماعی
  • فرجام خواهی در دیوان عدالت اداری
  • طرح دعوی و اخذسنوات ، عیدی و... ،تغییر شرایط کار،بازگشت بکار و سایر مطالبات کارگران و کارفرمایان
  • مشاوره تخصصی در امورات حوادث ناشی از کار
  • سایر امور مربوط به اداره کار