دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (28,680 امتیاز)

آیا پرداخت حق تاهل جهت کارگران قانون کار، نیازی به سابقه بیمه قبلی دارد؟

آیا کارگر متاهل بدون سابقه بیمه استخدام شده آیا حق تاهل باید پرداخت شود؟

1 پاسخ
قبل توسط (136,290 امتیاز)

بهترین پاسخ

پرداخت حق تاهل، از سوی کارفرما، از ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۳ به کلیه کارگران متاهل مشمول قانون کار الزامی‌ست و نیازمند سابقه بیمه یا سابقه کار قبلی نیست.